Έντυπα - Κάρτες

Για μια αποδοτική προβολή και βέλτιστη εικόνα της επιχείρησης:

Λογότυπο Επιχείρησης

Το λογότυπο μιας επιχείρησης αποτελεί το μέσο της οπτικής επικοινωνίας με το κοινό στο οποίος απευθύνεται. Το λογότυπο εκφράζει την ξεχωριστή ταυτότητα κάθε επιχείρησης και δημιουργεί τις πρώτες εντυπώσεις στους μελλοντικούς πελάτες. Κατά τον σχεδιασμό του λογοτύπου λαμβάνεται υπόψη πλήθος παραγόντων, από την ψυχολογία των χρωμάτων έως την φιλοσοφία της εκάστοτε επιχείρησης και το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Επαγγελματικές Κάρτες

Οι επαγγελματικές κάρτες αποτελούν σημείο αναφοράς για την επικοινωνία των πελατών με το προσωπικό μιας επιχείρησης. Οι κάρτες σχεδιάζονται με βάση το εκάστοτε προφίλ της επιχείρησης αλλά και την αισθητική υπεροχή. Γνώμονας είναι πάντα η σωστή προβολή των στοιχείων επικοινωνίας μέσα από έναν άρτιο γραφιστικό σχεδιασμό.

Ετικέτες

Οι ετικέτες περιλαμβάνουν πληροφορίες για την επιχείρησή σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε φακέλους αλληλογραφίας, ντοσιέ, κλασέρ, κ.α. διευκολύνοντας τις καθημερινές εργασίες του γραφείου σας.

Αφίσες

Οι αφίσες αποτελούν σημαντικό μέσο προβολής  ενός προϊόντος, μιας εκδήλωσης, μιας έκθεσης, κ.λ.π., μιας και απευθύνονται στο ευρύτερο κοινό και αναρτώνται σε καίρια σημεία. Ο γραφιστικός σχεδιασμός της αφίσας παίζει σημαντικό ρόλο στην εντύπωση που θα δημιουργήσει στον κόσμο και η αισθητική της πρέπει να βασίζεται στην πρόκληση του ενδιαφέροντος.

Έντυπο

Τα διαφημιστικά φυλλάδια (προσπέκτ) αποτελούν έναν πολύ καλό και ευρέως διαδεδομένο τρόπο προώθησης μιας επιχείρησης. Ο σχεδιασμός ενός φυλλαδίου είναι το σημαντικότερο στάδιο κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του, αφού οφείλει να είναι ελκυστικό για να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Η επιλογή των χρωμάτων, των λεκτικών μηνυμάτων, αλλά και η οργάνωση του περιεχομένου είναι παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη και επανεκτιμούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του σχεδιασμού.

Αυτοκόλλητα

Τα αυτοκόλλητα ποικίλουν σε χρήσεις και μπορούν να κατασκευαστούν σε πληθώρα σχημάτων και τύπων, από τα απλά καθημερινά αυτοκόλλητα που χρειάζεται ένα γραφείο έως τα αυτοκόλλητα εξωτερικών χώρων, τζαμιών και αυτοκινήτων. Ο σχεδιασμός τους βασίζεται στις ανάγκες της επιχείρησης και την εφαρμογή τους.

Τιμοκατάλογοι

Οι τιμοκατάλογοι οφείλουν να είναι ελκυστικοί αισθητικά, εύχρηστοι και να δίνουν το στίγμα της επιχείρησης, των προϊόντων ή των υπηρεσιών των οποίων τιμολογούν. Ο σχεδιασμός ενός τιμοκαταλόγου πρέπει να λαμβάνει υπόψη τη φιλοσοφία της επιχείρησης αλλά και τον τελικό πελάτη.

Επιστολόχαρτα – Φάκελοι

Τα επιστολόχαρτα και οι φάκελοι αποτελούν σημαντικό κομμάτι της εταιρικής ταυτότητας μιας επιχείρησης μιας και βοηθούν και προωθούν την εικόνα μιας επιχείρησης. Τα στοιχεία αυτά ενδυναμώνουν το όνομα της επιχείρησης στην αγορά και προσδίδουν αναγνωρισημότητα και ισχυρή παρουσία.

Επειδή το διαφημιστικό δώρο παίζει ρόλο…

  • Στυλό – Αναπτήρες – Σπίρτα – Σταχτοδοχεία
  • Φόρμες Εργασίας – Μπλούζες – Τ-shirt – Καπέλα – Μπουφάν – Φούτερ
  • Κούπες – Ρολόγια Τοίχου – Μπρελόκ – Σουβέρ
  • Τσάντες – Σακίδια

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας συνεργάτης μας θα σας παρουσιάσει από κοντά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της NABS για να επιλέξετε ακριβώς αυτό που χρειάζεται η δική σας επιχείρηση.

 
 
Powered by Phoca Gallery