Προώθηση Ιστοσελίδων

  • Αρχική
  • Υπηρεσίες
  • Προώθηση Ιστοσελίδων

Προώθηση Ιστοσελίδων

Σύμφωνα με μελέτες, το 75% των νέων επισκεπτών μιας ιστοσελίδας έρχονται μέσω των μηχανών αναζήτησης. Ιστοσελίδες που βασίζονται στα έσοδα των πωλήσεων, χρειάζονται μάρκετινγκ για την αύξηση της επισκεψιμότητας. Ο πιο οικονομικός, και αποτελεσματικός τρόπος για την βελτιστοποίηση (SEO) και προώθηση ιστοσελίδων, γίνεται με την επίτευξη υψηλής κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.

Μια ιστοσελίδα χωρίς SEO είναι σαν να παράγεται μια τηλεοπτική διαφήμιση που δεν προβάλλεται ποτέ!

Βελτιστοποίηση και προώθηση ιστοσελίδων – Γιατί να μας επιλέξετε;

Οι υπηρεσίες προώθησης και βελτιστοποίησης ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (search engine optimization – seo) που παρέχουμε, στηρίζονται σε 100% οργανικές μεθόδους. Με αυτό το τρόπο η ιστοσελίδα σας προβάλλεται στα “φυσικά” αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για τις διάφορες λέξεις κλειδιά (keywords), χωρίς την καταβολή χρημάτων ή χρήση πληρωτέων διαφημίσεων. Η οργανική προώθηση αποτελεί τον πιο οικονομικό και αποτελεσματικό τρόπο για την έναρξη της καμπάνιας προώθησης μιας ιστοσελίδας.

Πόσο κοστίζει η βελτιστοποίηση και προώθηση ιστοσελίδας;

Το κόστος για την βελτιστοποίηση και προώθηση ιστοσελίδων είναι διαφορετικό και εξαρτάται από πολλαπλούς παράγοντες.

Ενδεικτικά εξαρτάται από:

  • τους παράγοντες (seo) που εφαρμόστηκαν κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας
  • την κατάταξη της ιστοσελίδας σας για τις λέξεις-κλειδιά που σας ενδιαφέρουν
  • τον ανταγωνισμό στις λέξεις-κλειδιά που σας αντιπροσωπεύουν
  • λέξεις-κλειδιά (πλήθος) για τα οποία θέλετε να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα
  • της ηλικίας του domain

Λόγω της συνεχής εξέλιξης των μηχανών αναζήτησης, του μεγάλου ανταγωνισμού, και της ραγδαίας αύξησης του διαδικτύου, ένας αξιόπιστος ειδικός που αναλαμβάνει τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας, δεν θα σας εγγυηθεί ποτέ ότι θα εμφανίζεστε στη πρώτη θέση της μηχανής αναζήτησης.

Η Google επιγραμματικά αναφέρει:

Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί Νο 1 κατάταξη στο Google. Προσοχή στις εταιρίες SEOs που ισχυρίζονται ότι εγγυώνται πρώτες κατατάξεις, επικαλούνται «ειδική σχέση» με την Google ή ότι διαφημίζουν "προτεραιότητα στην υποβολή ιστοσελίδων" στην Google.

Ως γνώστες του SEO, εγγυόμαστε για την ιστοσελίδα σας, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις μηχανές αναζήτησης. Ωστόσο, ούτε οι μηχανές αναζήτησης μας ανήκουν, ούτε έχουμε κρυφές συμφωνίες μαζί τους, οπότε σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την #1 θέση.